Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.08.2017 19:19 - @@@@ френска чат приказка
Автор: katara Категория: Тя и той   
Прочетен: 1458 Коментари: 8 Гласове:
6

Последна промяна: 07.08.2017 19:42

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 
    ИЛИ ГРОЗДЕТО е КИСЕЛО....
;))))))))))
8. starforlife - Виж сега, Тише, батьовата... Понеже пак ме призоваха да адвокатствам - та да ти поговоря, чадо...
15:43 Ще бъда сериозен и океанословен, защото тъпата ти посредственост, жалките ти мисли какво би уязвило и/или изложило някого и ограничеността, която демонстрираш с изваждането на това ЛС на Муцунка, го "изисква".
Първо да се надуя като балон в тръни и кажа, че първото ми висшО е "Микроелектроника", профил "CAD CAM системи в електрониката" с втора специалност "Медицинска електроника" и именно заради второто - съм учил макар и повърхностно две години медицина (по-образно казано). Защо казвам това ли? (За да се фукаш, СтарЛАЙ(но) - ха ха ха) Казвам го, за да имаш предвид, че сега като си позволя евентуално да използвам някои термини - няма да е с помощта на Гугъл, а просто защото не съм посредственяк-охранител като нЕкои тук.
Та: Природата е направила така, че при жената пенетрацията да е желан процес и това има едно обикновено и напълно нормално обяснение - продължаването на рода.
Факт е обаче, че едно 78-80% от жените изпитват не вагинален (при самата пенетрация - да го преведа за теб - проникване), а именно клиторен оргазъм. Нещо повече. Дори при нормалното сношение, дори в случаите на анално такова - в 90% от случаите отново се говори за клиторен оргазъм, защото се стимулира именно клитора.
Няма лошо - високо интелигентни хора като теб - обикновено развяват една прословута G-точка, но колкото и да породи смях във вас - има много сериозни мнения, на много сериозни лекари-сексолози, че въпросната е просто една... химера. Тоест - не съществува.
Нека не спорим сега - все ми е тая съществува ли или не.
Все ми е тая от гледна точка на това, че при жената (ако не знаеш поради това, че още не си бил с Жена, или си вече забравил как е) сексуалната наслада почива основно на емоционална основа, а не на чисто физическа като при нас (нека "нас" не те заблуждава - теб не те включвам в това число - ха ха ха) мъжете.
Тоест: Теб, Тикоев, ако те вържа, и една мръсна, миризлива сииганка ти направи... фелацио например - ти искаш или не, отвратен или не - ще свършиш (поне се надявам да си способен - ха ха ха).
При една жена това няма как да се случи!
Но да се върна на по-"академичната" част от това, което искам да кажа.
От казаното по-горе за 78-80-те % се стига до извода, че едва 20-22% от жените достигат (изпитват) вагинален оргазъм, който както вече казах не се дължи на стимулиране на въпросната химерична G-точка, а на жлезите на входа на маточната шийка. Е хубаво, но това е факт само при въпросните 20-22%, защото едва толкова от жените имат достатъчно добре развити жлези (чиста Природа, а не недостатък, недъг), че да изпитат оргазъм по този начин.
Тоест, аз не казвам, че не изпитват оргазъм всички при пенетрация (е~не както му викаш ти), но той се явява отново клиторен, а не друг.
И така неволно стигаме до по-неакадемичната, блоговата част - ... Езикът на Мастъра!
(Този остър, хаплив език. Моля "ЧуКчаТа" да чете с половин око и то примижало :)))

Аз не виждам нищо нередно, още по-малко гнусно в това, въпросният (ми) сетивен орган (за езика (си) говоря) да се използва в любовната игра м/у мъжа и жената.
Повярвай ми: няма жена, която да не иска да направиш на нея това и така, както всеки мъж иска от отсрещния пол (нЕкои даже от същия пол - ха ха ха)! И аз не виждам както вече казах нещо срамно в това. Дори напротив - показателно е за ред неща, които съществуват м/у партньорите.
Сега...
Дали Езика на Мастъра е обхождал клитора на Муцунка? Това ли те влече да изкараш наяве, че видиш ли да изложиш въпросния Мастър?
Ами какво пък, да поиграем тогава:
ДА! ОБХОЖДАЛ ГО Е!
Не само на Муцунка! Почти няма блогърка, чиито език да не е обхождал фалоса на Мастъра! Упс - исках да кажа езика на Мастъра да е обхождал клиторите им.
Ти искаш да се числиш в засегнатото при първото, грешното ми изречение отгоре ли?
Ми смени си пола бре! Някак си не си падам по хомо-сексуални игрички.
Виж по хетеро - както вече казах - нямам спирка - летя из блога и ощастливявам къде коя барна!
Ама по нЕколко пъти я ощастливявам! Ежедневно! По 26 часа! Напра"о бик за разплот га ти каат!
Затова "пред дома ми се вият опашки... Коя по цици - коя без прашки..."
Теб това дразни ли те?
Или само обстоятелството, че си най-отзад на опашката?



Гласувай:
6



Следващ постинг
Предишен постинг

1. katara - Аве Цезар, ето тук...на сянка..
07.08.2017 19:26
можем си напраим една сладка тройка..
по римски ,и без тишовото...
пращай БМB то, мастър, знаеш вече..пътя..
заслужи си две Блондинки,с тозз популярен грапав език..
Юлия Друзила ла Дива те поздравява..
цитирай
2. katara - мастър, това става за Учебник / започвам да го копирам..всеки ден, като теб/ хахахха
07.08.2017 19:31
ПС: Муцунка,
това, което ще напиша няма да е същото като да ти го прави (не говоря на теб персонално, а така е думата - по принцип, на всичките дето казах, че онождам по 26 часа тук) Мастърски език, но...
Та:
Когато Тик-Так(оев) ни делне, правиш така:
Лягаш по гръб...
Изпъваш сpeдния пpъcт и пoкaзaлeца кaтo yши нa зaeк, бeзимeнният и кyтpeтo ги cвивaш, пaлeцът изпъвaш нaдoлy. Двaтa пpъcтa (yшитe нa зaeкa) пocтaвяш нa oкoлo caнтимeтъp oт двeтe cтpaни нa клитора, а пaлeца нa мeждинaтa м/у клитора и ануса. Oтнaчaлo зaпoчвaш бaвнo c лeкo мacaжиpaнe. B пocлeдcтвиe чecтoтaтa нa движeниятa зacилвaш дoкaтo ce пpeвъpнe във вибpиpaнe!

Гарантирам ти, че 20 секунди след започване на тази моя препоръка - не само ще забравиш за изтриването, а въобще за блог.бг.

ююююююююююююю

харесах...многоооо..и...изтръпнахх...2 -3 пъти
цитирай
3. katara - заксее, изтърва влака First Class ICE to Berlin...
07.08.2017 19:45
но,побързай, към 22 56 има един товарен за Леденика –Тръноффско


цитирай
4. milady - аз бях достатъчно прелюбезна ,закс/ и на живо съм такава
07.08.2017 19:53
не се измъквай по терлици, защото и Хло бях поканила ..
защото тя е...пичка..и да ви сдобрим..
но, ти се нареди до твоите п.ткоТруткоФрутки..
аре ,да не завеждаме Дело № 2, срещу неизвестен извършител..
сега си ближи раните там ,и пиши пиши и копирай Мастър Джи
наздраве / от мен виртуално
цитирай
5. katara - чекай и тук, да те видят, какво представляваш..
07.08.2017 22:59
кой идиот–ка ще ти се върже, бе заксе

Последни 20 регистрирани посетителя

22:06 - katara
21:57 - zax

аз ти пиша с МОЯ ник saankia преди .малко..
но, ти от мн.акъл , не знаеш, какво да
ми отговориш,и се изплю ,че това е ..Жоро
ставаш все по тъпосмешен и скучен...
но ,не можеш да бъдеш Орел сред ...пУйки
и няма да бъдеш, тъй като ти гледам бялата коса и..рогата...
Г излезе за 100 път прав, ВЯРВАМ му
цитирай
6. starforlife - На "Г" винаги му е прав, Муцунка! Товааа - "Г" винаги е прав, Муцунка! Освен когато е седнал. ха ха ха
08.08.2017 01:43
под новия жалък опит на някого за постинг, в 01:41 СтарФорЛАЙ(но) направи опит за коментар и написа:
Колко си смешен и жалък само.
Защо го казвам ли?
Защото никога не поде подобно нещо или дискусия когато говоря за технически неща, където напъваш да се правиш на нещо повече от мен, а за такива, които и от самолет си личи, че са просто забавление, си пръв празнолей и то по педерастки начин.

Ето ти един подарък - да научиш (все) пак нещо и да не разпространяваш неща, които вредят на платформата, а после тези, които я правили били некадърни, а не псевдо-специалисти като теб, които много често учат и другите на неправилни неща.
Прочети внимателно 5-ти коментар тук:
http://feq.blog.bg/drugi/2017/08/06/1000-postinga-v-blog-bg.1560421
r не вини... Мастъра (ха ха ха), че вследствие на този коментар, на ЛС са му писали 4 нови явно незнаещи го до този момент блогъри, листата с харесващите го е нараснала с двама и явно поне с два прочита ще са повече бъдещите му постинги, за които ти си на мнение, че ги помпи и самокоментира. Твое право естествено, което не превръща мислите ти в истина обаче.
Както е твое право да си мислиш, че се тръшкам да ти трият подобни постинги, но истината също е различна - ако ми е тръпка, мога и сам да го направя, а не да занимавам модераторка с това, нали така?
Знаеш (надявам се) какво прави вариацията blog.bg/admin/?del_post=1560639&usnm=~~~ и какво е нужно за изпълнението й, нали така?
Но едва ли знаеш, че не е нужна никаква команда, а е достатъчен един интерфейсен панел.
Така, че, пич - забавлявай се, оцветявай в червено и удебелено мои думи, които да се опитваш да изкараш публично като съществени и важни, а другите, които са - се прави, че не ги виждаш - 'се тая.



ПС: АнИн, колкото и типично по змийски да се опитваш да изкривиш нещата и да ги представиш в светлина, която няма нищо общо с реалната - мислите ти и това, че не само не се свениш да ги изкажеш, а типично по змийски искаш да ги наложиш, не превръщат обстоятелствата в това, което витае в ума ти.
Всеки психолог би направил заключения от коментара ти и те ще касаят самата теб и това как работи и какво владее твоето съзнание, а не моето или на Тикоев в случая.
Коментарът чака одобрение
Постинг: :)
Автор на постинга: джвак



ПС:
katara написа:
...
Г излезе за 100 път прав, ВЯРВАМ му

Държа да подчертая едно нещо, Муцунка.
Аз не напъвам да вменявам на околните, че все съм прав и трябва да ми се вярва за всичко! Няма безгрешен човек и затова мисля, че е очевадно, че по отношение на истината се опитвам да подлагам нещата на дискусия, за да бъде достигнато до нея по естествения път на самоубеждението въз основа на фактите.
Както каза една умна БЛОндинка: "Истината е субективно понятие" - не цитирах дословно, а по смисъл. Тя отлично знае как всеки вижда нещата от своята камбанария.
Затова и може би трябва да се появи (поне тук, в блога) едно понятие "осреднена истина" (бааси гаврата с истината, която ми се ще да е абсолютна величина). Тоест: истината като витаещо понятие, да се формира въз основа на мненията на достатъчен брой потребители.
Това естествено няма да я превърна в истина, защото мненията на въпросните потребители биха могли да са погрешни, вследствие на: неразбиране на даден проблем, по който се търси истината, липса на опит, липса на капацитет и т.н.
Тоест, на истината май трябва да се гледа освен на субективно, също и на вид философско понятие, което винаги ще остане поне в две измерения - "обществено" и лично.
Но все пак трябва да има някакъв видим за всички потенциал, който да носи заряда на най-истинската истина.
А това, че няма да има никога всеобща еквипотенциалност - това естествено винаги ще е факт.

Схващаш ли?
По Истината аз смятам, че трябва да се дискутира, а не се правят опити да се налага с императивни твърдения.
Естествено представят се факти за нея, а не голословни твърдения.
Ето, аз например за пореден път в коментара си при Фея, дадох препоръка-знание, която не само почива на самото знание, а я доказах безапелативно с показване на нещата. Тоест: твърдейки, че зная нещо и опитвайки се да го "наложа" като модел на правилно отношение (говоря за чисто техническа страна на нещата) - го показвам очевадно, а не просто да локумствувателствувам.
Или не на такива хора трябва да се вярва и да се приемат препоръките им, а на другите, празнословците?

(Муцунка, имаш благоволението ми от тези неземно интелигентни - ха ха ха - мои мисли за Истината да напра'иш постинг със заглавие... "ЗА" или "ПРОТИВ" поливалентната Истина" например)
цитирай
7. starforlife - А сега по темата (и с едното да отговоря на бс4, че при тик-так ми се не пише)
08.08.2017 01:51
Муцунка,
надявам се да се разбира, че описваната от мен... техника (на заешките ушета - ха ха ха) е невъзможна за самоизпълнение.
Тоест: тя не е за самозадоволяване, а би могла да бъде приложена от Партньора в любовната игра (или да кажем, ако не дай си Боже да го вдигне не може).

Та те така...

Защо Мастъра не спи в 2 часа след полунощ ли?
Едва ли е защото все още работи със Сина си (казах, че не кариерата ми е приоритет в момента), а сигур' щот' още обикаля блогърките бре!
(с език - ха ха ха)

ПС за бс4 от... Учителя (ха ха ха):
Събираш бeзимeнният и cpeдният пpъcт и ги пъхаш вътpe във влaгaлищeтo... Пoкaзaлeцът и кyтpeтo ca oпънaти нaдoлy и колкото е възможно са cъбpaни в кpaищaтa cи, тaкa чe дa доcтигaт, ако е възможно aнуса... Длaнтa e пpитиcнaтa към клитора... Oпитaваш се дa движиш caмo cpeдния и бeзимeнен пpъcт и ще видиш как пoкaзaлeцът и кyтpeтo ще cлeдват движeниятa им и ще мacaжиpaт aнуса.
Може дори да поставиш пaлeца въpxy cpaмнaтa кocт и пpи движeниятa нa pъкaтa ти тoй ще oпъвa кoжaтa и тaкa щe ce oгoлвa глaвичкaтa нa клитора.

Абе докога ще ви уча бе, чада мои?
ха ха ха
цитирай
8. katara - даа,много добра Тема, след секса, разбира се..
08.08.2017 09:40
щя я измисля по обяд, накратко..
че, аз всеки ден пиша по това,жоро...
колко обичам Средния Път на Буда,
и моят среден пръст на дясната ръка, тоже /чу ли, Бло?
само лицемер или глупак , не би признал моя Труд..
до скоро, брат ми

https://youtu/WYdNOm8VHbM
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: katara
Категория: Тя и той
Прочетен: 1076332
Постинги: 468
Коментари: 2718
Гласове: 3937
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031