Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.02.2017 14:05 - мер–ка–ба
Автор: katara Категория: Тя и той   
Прочетен: 1160 Коментари: 2 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 
           

image

 

Меркаба е геометрична структура от енергия на Светлината, която се образува  около
 възнасящите се души в различни етапи от процеса на преобразуване на формата им от смъртно, основано върху въглерода, в безсмъртно тяло на силициева основа.








 

В Библията има препратка към Йехова и колелата, с които Йехова се е възкачил в рая. [3] Те са били Мер-ка-Ба.

В Тората има препратка към Меркава ( както се изписва на Иврит), което означава две различни неща: едното значение е ‘колесница’, което е превозно средство; другото е „Тронът на Бог”. Когато двете значения се съберат в едно идва истинският смисъл на понятието.

В Древния Египет, първичният модел се е казвал Мер-Ка-Ба. Това са били всъщност три думи, не една. Мер означава вид светлина, която се ротира в себе си. Ка означава дух, в този случай човешкия дух. И Ба означава човешкото тяло – въпреки, че също може да означава и идеята за Реалност, която има духа. И така цялата дума на древноегипетски означава въртяща се светлина, която може да отнесе духа и тялото от един свят в друг.

Веднъж прекрарах няколко часа с Кредо Мутва, духовният водач на племето Зулу в Африка. Той ми обясни, че Меркаба ( една дума) била Зулу дума, означаваща превозно средство във време/пространство/измерение. Той ми каза, че според Зулу легендата неговото цяло племе е дошло чрез Меркаба от едно друго измерение на Земята.

В модерния свят има учители по цял свят – и аз съм един от тях – които карат хората да си спомнят за Мер-Ка-Ба. Така започва процес в съзнанието, които накрая ще ни преведе от три-измерния свят към следващия, по-висш чрез това, което се нарича ‘възнесение’.Тази идея за Мер-Ка-Ба като средство за възнесение не е нова. Тя е много, много стара. Как всъщност е Мер-Ка-Ба? Технически, това е електро-магнитно поле, което е на около четири градуса по Келвин, което се намира най-напред в регистъра на микровълните – поне в третото измерение – то е изцяло геометрично като природа. Специфично, използваната геометрия се нарича ‘Сакрална Геометрия”, като този специфичен геометричен модел се намира в моделите на творенията във всичко Сътворено.

Мер-Ка-Ба полето е невероятно сложно, включвайки петте Платонови твърди форми и други сакрални полиедри. Вярва се, че то се простира във всички възможни измерения и паралелни светове, и че вероятно може да променя своята природа от електро-магнитна в каквато е подходящо.

Отпечатъкът на Мер-Ка-Ба се намира навсякъде в природата, както и на тази снимка на галактиката. Една от функциите на Мер-Ка-Ба, както казхме, е да действа като превозно средство, което да отнася душата и тялото в следващия свят. Така или иначе, тази функция – и повечето други възможности – е невъзможно да бъде придобита, докато не се случат някои промени в човека. Мер-Ка-Бата е ситуирана около човешкото тяло като три-измерна геометрична мрежа, която е спяща и нефункционираща, докато чака правилния момент. Когато духът, който населява тялото, си спомни, че то е там и започне да променя определени аспекти от себе си, невероятна трансформация започва да узрява.

https://youtu.be/qWCP04aV0qE

 Друнвало Мелхезедек за Възнесението

филм –1.24мин..





Гласувай:
6



Следващ постинг
Предишен постинг

1. katara - https://youtu.be/e8FleLPP448 /очаквам субтитри от весевер
01.02.2017 14:09
ето още един чудесен филм..
за Генезиса на Човешката цивилизацив
в матрицата на Луцифер..
приятно гледане..
цитирай
2. milady - https://youtu.be/Jn05E0KEdpY...
01.02.2017 14:16
КОГА И ЗАЩО ПРОМЕНИХА ОСНОВНАТА
ЧЕСТОТА В МУЗИКАТА ОТ 432 Hz НА 440 Hz
never say never. . . .
МУЗИКАТА е мощна НЛП !! - milady - Blog
milady.Blog/technology/2013/11/19/muzikata-e-moshtna-nlp.1208275

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: katara
Категория: Тя и той
Прочетен: 1084944
Постинги: 468
Коментари: 2718
Гласове: 3937
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930