Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.08.2016 18:00 - Врил - https://youtu.be/ac4XFuLWFDM
Автор: katara Категория: Тя и той   
Прочетен: 4450 Коментари: 10 Гласове:
10


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

           ВЕЩИЦИТЕ на ТРЕТИЯ РАЙХ:
     МАРИЯ ОРСИЧ, "ВРИЛ", "ТУЛЕ", "АНЕНЕРБЕ", 


Източник: http://indigota.com/index.php?topic=6478.0#ixzz4IRlfn6bU

                        image

Започамe с Врил! Какво е Врил?
Врил е тайно окултно общество създадено в Берлин още през 1919 година. Името Врил идва от романа на Сър Едуард Булър Литън издаден през 1871 година “Врил – силата на идващата раса”. В този роман се описва как под земята живеят свръхчовеци, които са овладели мощната енергия на врил и са успели да станат богове. Тази мощна енергия се излъчвала от "Черното Слънце", което се намирало в центъра на нашата планета. Обществото Врил вярвали, че с идването на Ерата на Водолея, тази свръх раса ще излезе на повърхността на земята и ще застраши всеки, който не е овладял силата "врил". За тази цел хората на повърхnoстта трябвало да се научат да медитират и вътрешно да се концентрирват с цел увеличаването на вибрациите си. Това щяло да спомогне на хората да преживеят новата задаваща се раса от свръхчовеци, които излъчвали много силни вибрации. Също така обществото Врил вярвало, че тази сила е заложена във всеки ариец и чрез медитация и вътрешна концентрация на голяма част от арийската раса ще се постигнат нужните високи честоти, които да реактивират силата врил. Това щяло да спомогне на арийската раса да се обедини с подземната такава и да властват 1000 години над останалите раси по света. 
Така дотука може би всеки би направил аналогията с 2012 година  

От обществото Врил обаче се насочвам към една персона на име Мария Орсич
Интересното при нея е, че се е водила за медиум и чрез дълбока концентрация е можела да комуникира с други светове или души на мъртви хора. Тя е поддържала страшно дълга коса, като се е оправдавала, че по този начин и служи за антена да приема космическите сигнали. Нейната роля в последствие е била да установява телепатичен контакт с древни цивилизаци, от които произлизала днешната арийска. За целта тя работела, както с Врил за осъществяване на такъв контакт, така и с Туле за разчитане на древни шумерски и вавилонски текстове. 
Мария Орсич по телепатичен път успяла да се свърже с арийска раса в съзвездието Телец, което е част от Плеядите image По телепатичен път тя приемала/виждала чертежи на дисковидни летателни обекти и след това ги презсъздавала на лист хартия. Арийската раса от това съзвездие е напътствало и по какъв начин да бъдат сглобени тези летателни апарати. 
Един от тези чертежи бил на устройство, което приличало на камбана, а от там и така го нарекли "Камбаната"(Die Glocke). Това устройство е можело да пътува във времето и паралелните светове.
Самото общество Врил заедно с Мария Орсич безследно изчезва някъде през март 1945 година. Английските тайни служби са разпитвали Херман Гьоринг за летателните дискове и обществото Врил, но не са успявали да получат нужните отговори. Разбира се Гьоринг с усмивка на устата им казал, че те може би вече не са на тази планета. Това разбира се се тълкува, като майтап от страна на Гьоринг, който си е бил по принцип майтапчия. В същото време на Чърчил му била представена информация за тайното общество Врил и тези дискове, но той ги отхвърлил, понеже му се виждало всичко пълен абсурд.

 със съкращение ...



Гласувай:
11



Следващ постинг
Предишен постинг

1. katara - mila vesever- ke, обещах да пиша по Темата Енергиен вампиризъм, но утре ще довърша
27.08.2016 18:06
7. vesever - Истината е, че изключенията са за ...
15:11
Истината е, че изключенията са за изключителните и малцина са онези, които могат да ги понесат ;)

тъй като имам много широк...и дълбок поглед върху
„живота“ на блог бг, смея да публикувам моите наблюдения
и анализи, както каза един колега „ dobronameren:))
„Не приемайте нищо лично..“
„Четирите Толтекси споразумения“
Дон Мигел Руис
цитирай
2. milady - Най важният закон е Закона за Енергийния обмен/ Всичко е Пазар на Енергия/
27.08.2016 19:36
и когато говорим за Енергиен вампиризъм ,би трябвало да
осъзнаваме това. Когато Енергията/Мисълта/ се насочи в
общ „коридор“ или посока ,се образува Егрегор.Има много видове...
егрегор на парите, на спорта, на модата, на субкултурата ..на Покемон Гоу..
и разбира се блог бг също е вид Енергийно информационна структура,
в която ние със вас се къпем и плицикаме блажено...
Няма добри и лоши Хора, няма добри и лоши ..блогери...
Ние всички обменяме Енергия ,и сме във водовъртежа на този Егрегор.
следва .....................
цитирай
3. manfredman - Субективизъм и илюзии...
27.08.2016 23:23
Дали Мария Орсич е можела да комуникира с други светове и с душите на мъртви хора никога няма да се разбере. Обществата "Врил" и "Туле" са забулени в мистика, а "летящите чинии" засега са само един мит.....Мохе би трябва да се прочете Елена Блаватска......що се касае до енергийния вампиризъм, тук съм напълно съгласен с milady
цитирай
4. katara - здравей,манфредман,Темата е спорна, затова я публикувам.Благодаря за отношението!
27.08.2016 23:39
manfredman написа:
Дали Мария Орсич е можела да комуникира с други светове и с душите на мъртви хора никога няма да се разбере. Обществата "Врил" и "Туле" са забулени в мистика, а "летящите чинии" засега са само един мит.....Мохе би трябва да се прочете Елена Блаватска......що се касае до енергийния вампиризъм, тук съм напълно съгласен с milady


Лично аз не успях, да дочета Мадам Блаватская....
Тя е не по малка „магьосница“ и от Мария Орсич..
иначе, от нашата съвременна перспектива ,идеите на Хитлер
изглеждат доста абстрактни, да не кажем налудничави...
но, спрямо дългата Човешка История, ми се струват
напълно вероятни.И,аз смятам ,че това много скоро
ще бъде разконспирирано и обяснено достъпно..
поне в близките 10 .15 год.
Хубава вечер,беше ми приятно !
цитирай
5. indiram - Здравей, Катара!
28.08.2016 01:04
... Катарушка!
УАУ! - на първо време...

Поздрави!
цитирай
6. tsvganchev - Уау!
28.08.2016 01:22
Наистина дълго време ще е на мода да се публикуват глупости, на малоумни теми като "нацисти и извънземни", "нацисти и сатанисти", "нацисти и феи", "нацисти и еднорози", "нацисти и розови кучета с трето око", сега виждаме поредната глупост със заглавие "нацисти и вещици". Хахахахахаха! За камбаната и аз съм чувал, въпреки че всяко разумно същество би отхвърлило възможността за пътуване във времето по редица доказателства (ред е някой да каже "ама те и преди 200 години са вярвали, че човек не може да лети", което не е напълно вярно, щом първите дизайни на летателни устройства са от преди 500 години, като до тогава, че и след това обществото е било управлявано от религията, тъй че нормално да са вярвали повече на свръхестественото, като вещици и шестокрили пернати ангели, отколкото на разума).
Защо ли никой не напише нещо за комунистите и летящите еднорози например?
П.П. Не си служа с аргументи, просто защото е твърде малоумно тази статия да се приеме на сериозно, а се аргументираш срещу нещо, което приемаш за сериозно, не бих се аргументирал срещу глупав и дълъг виц.
цитирай
7. katara - колега№6...Сигурна съм,че не сте чел книгата „Врил“ на Едуард Литън
28.08.2016 09:06
или „Силата на идващата раса“ (27 MB, PDF)
ето едно умерено ривю....
www.otizvora/2012/10/4877

„То е силно позитивно! Може да се каже, че Литън е описал в изключителни детайли облика, културата и социалния строй на човечеството – такива, каквито ще бъдат през идните столетия и хилядолетия, преди да се появи Шестата раса. За наченките на новата коренна раса – светещата, както я нарича още Учителя – четем и във „Врил“. Научаваме, че всички племена от тази раса ще говорят един език, ще са ревностни вегетарианци, ще практикуват човеколюбива форма на евгеника, като ще има и сериозни физиологични изменения в двата пола. Както е известно в окултизма, тези изменения са неизбежни и предшестват идването на Шестата коренна раса, която вече ще е безполова и ще се размножава по съвършено нов начин.“
цитирай
8. milady - още малко истор..факти / dohodite.ovo.bg/forum/24-86-1
28.08.2016 09:23
Един от най-големите за времето си ракетни експерти, сътрудникът на Вернер фон Браун д-р Вили Лей през 1947 г. разкрива пред света съществуването на обществото. Предполага се, че още през 20-те години "Врил" са успели да установят контакт с подземната човешка цивилизация, както и телепатична връзка с представители на извънземен разум, които посветили членовете на тайното общество в някои достижения на техния философски, културен и технологичен прогрес. Изглежда, че с тяхна помощ и в сътрудничество с някои от водещите германски учени (Рудолф Шрайвер, д-р Рихард Мите, Клаус Хабермол), както и италианеца д-р Джузепе Белуцо, членовете на "Врил" са първата група, направила опити за построяване на летящи чинии. Работата по конструирането им започва още през 1922 г. Изпитанията често завършвали с катастрофи - машините излизали извън контрол, започвали да се клатушкат и въртят около оста си, губели височина и се разбивали на земята. Частно финансираната експериментална дейност получава официална подкрепа след 1933 г., когато нацистите идват на власт. Фюрерът приветства възможността да разчита на алтернативна енергия за осъществяване на плановете си за световно господство.

Добилите популярност всред съюзническите пилоти "фуу файтърс" всъщност били безпилотните прихващачи WNF Feuerball (огнено кълбо), задвижвани от конвенционални ракетни двигатели, а електростатичното им оръжие под формата на пламтящ ореол било съвсем нова разработка на Месершмит. Пламтящите дискове създавали дискомфорт на янките от ноември 1944 г. до края на войната, като свалили 415 бомбардировача, всеки с по пет до осем души екипаж.
цитирай
9. mikula - интересно
28.08.2016 15:00
Защо свръххора със супресили ще живеят под земята? Дори прилепите излизат вън от пещерите. Ако тази супер раса се захранва с енергия под земята, защо не излиза на повърхността? Или тия супермени са духове и за тях няма значение къде са - под, над или върху земята. Или изглеждат прозрачни, слепи са и фосфоресцират. Ако живеят под земята и са биологични.
цитирай
10. milady - а бе ,аз разбрах ,че там е също като тук -Земята, един вид Проекция...
28.08.2016 19:44
mikula написа:
Защо свръххора със супресили ще живеят под земята? Дори прилепите излизат вън от пещерите. Ако тази супер раса се захранва с енергия под земята, защо не излиза на повърхността? Или тия супермени са духове и за тях няма значение къде са - под, над или върху земята. Или изглеждат прозрачни, слепи са и фосфоресцират. Ако живеят под земята и са биологични.

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: katara
Категория: Тя и той
Прочетен: 1075926
Постинги: 468
Коментари: 2718
Гласове: 3937
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031