Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.01.2021 10:26 - ДА ПОЧЕТЕМ ПАМЕТТА НА ОЩЕ ЕДИН АМЕРИКАНСКИ ВЕЛИКОНАРОДОВЪСТАНИК
Автор: planinitenabulgaria Категория: Лични дневници   
Прочетен: 537 Коментари: 2 Гласове:
0

Последна промяна: 21.01.2021 10:27

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 
   За да се чуе гласът на един привърженик на Тръмп, той иска да влезе в Конгресната зала и там да се възпротиви срущу кражбата на изборите от страна на 
Байдън, но в този момент охраната е завардила стълбището. Започва той да се катери по една стена, държейки се за издатъците по нея. Има и други, които опитват по този начин да се изкачат по стената, но отгоре съмишлениците им са пуснали въжета. Не си задавам въпроса какви са тия, дето разполагат с въжета в този момент и услужват с тях на великонародовъстаниците. Май тая работа е имала сценарий, подготовка. Героят, желаещ да се чуе гласът му пада от стената, като ударът поема задната част на главата му. Чупи се черепът му и умира на място без да получи възможност да се чуе гласът му.
   Вечна слава на героя.
   Дано да са качени вече във ФБ линковете и с един друг великонародовъстаник, който умира от ифаркт, дължащ се  ударите на активиралата се при кражбата от него на картина от Конгресната зала сгъваема електрошокова палка в джоба му и този с падащия от стената негов съмишлеик великоннародовъстаник. Разсекретиха от полицията и клипа с убития полицай, комуто великоннародовъстаници счупиха черепа след разкриването им, както и случая с убитата млада жена от рекуширал в стената куршум. 
   Тези великонародновъстаници, които искат по този начин да се чуе гласът им колко по-глупави са от нашите, които не наричам  великонародовъстаници, а фатмакочерепови боклуци. Не знам защо, между нашите боклуци и контейнерите за боклуци каква е връзката, но за да чуе гласът нна нащите фатмакочерепови боклуци, те избраха много по безопасна технология. Затвориха кръстовището Орлов мост, заобиколиха се с конейнери за боклук и ги навързаха със синджири. 
   Американските глупаци великонародновъстаници защо не почерпиха с пълрни шепи нашая опит. Според мен, това е техен пропуск, защото сцеарият между нашите боклуци и техните великонародовъстаници май е разработен на едно и също място.
  Този постниг за поредният американски герой, жертвал живота срещу кражбата на изборите от Байдън напомням за утешеье на недоволните от тази кражба - Георги Харизанов, циганина Орбан, Ивица Дачич, Путин и Радев. 



Гласувай:
1



1. morskipesni - Все се чудя, тясна ли ви е Европата
21.01.2021 10:44
.. не я разбирате ли- не сте дорасли ли- че все Маймурика и маймуриканци са ви в акъла? Другата крайност на примата байганювски- в собствената му кочина все някой друг му крив- и тръгва да се жалва на арменския поп или плющи глупости из някой блог...
цитирай
2. planinitenabulgaria - Вие все ме замервате с фекалии, макар да съм повече подобен, отколкото различен от Вас.
21.01.2021 21:24
Първо, Вие се борите Путин да остане президент до 2036 г. Аз пък искам до 2037 г.
Второ: Вие на 700 гр. приключвате курса и глътка повече не можете. Аз пък от там започвам.
Трето: Вие къркате само Луникоф, тук вече се различаваме. Аз искам каквото и да е, но да е много. Защото ако съм на масата и пиЕнето свърши, на тоя дето ме е поканил, мамето че му поебнем.
4. Вие написахте доста стихотворения, едно-две от тях са хубави, а аз - нито едно.
И една препоръка - обединете си двата ника за да не ставате за кашмер.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12185336
Постинги: 4545
Коментари: 10754
Гласове: 18319
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031