Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.05.2016 15:59 - Внимание Женомразци !!
Автор: katara Категория: Тя и той   
Прочетен: 2303 Коментари: 8 Гласове:
13

Последна промяна: 16.05.2016 16:10

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

                    image
    ЖЕНОМРАЗЦИТЕ – КАК ДА ГИ ОБЕЗОРЪЖИМ

Има ги в почти всяка компания и офис – мъжете, които са извънредно горди с пола си. Не е нужно да имате магистърска степен по психология, за да разпознаете женомразеца. Той винаги дебне да пусне хаплива фраза или ви гледа с недоверие. „Тя се държи предизвикателно, със сигурност си търси гадже. Няма да се хвана на въдицата й!”, „Опитва се да изглежда секси, за да изпразни портфейла ми. Не на мен тия!”, „Прави се на умна, но е може да ми стъпи на малкия пръст” – това са мислите, които се въртят в главата му, когато види привлекателна жена.

Една част от тях дължат неприязънта си към жените на собствения си негативен опит. Заради острото чувство на неудовлетворение, което изпитват и неспособността си да решат този проблем, те прехвърлят омразата си към всички жени. Жените са виновни за всичко, те са подли, лукави, глупави. Тези мъже страдат от своеобразна агресия и комплекс за малоценност. Има още един типженомразец – възпитаваният в патриархално семейство.

Той изпитва презрение към жените, защото „така трябва” – това е позицията на истинският мъж, всички останали са лигльовци. Най-често тези мъже са чувствителни и раними, но изпитват ужас да си го признаят и повишават самооценката си като сипят подигравки и разказват цинични вицове за другия пол. Третият тип са просто мизантропи или така наречените хейтъри. Те приличат на капризни деца, които се чудят с кого да се заяждат.
 
        …. не  плачете за мен….

 https://youtu.be/ivOrKizry94

 Don*t cry for me ,Argentina

  Nicole Scherzinger

 


Как да реагирате, когато имате срещу себе си женомразец?

Най-чистият и сигурен вариант е да го игнорирате. Не се обиждайте, не се опитвайте да му доказвате, че не е прав, не се старайте да му се харесате. Ако обаче все пак имате намерение да продължите комуникацията си с този човек, трябва да се заредите с търпение и няколко опорни стъпки. Женомразците изглеждат жестоки и безсърдечни, но всъщност са беззащитни и неуверени. Може да бъдат превъзпитани, но резултатът никога не е гарантиран.

Стъпка 1: намерете причината за ненавистта му към жените чрез серия от разговори. Подгответе се в началото за присмехулна реакция – гордостта на женомразеца не му позволява да излива душата си.

Стъпка 2: опитайте се да излекувате раната, но не като бъркате в нея, а като я представите за нещо маловажно. Подходът към мъжа женомразец трябва да е като към недоверчиво дете – индивидуален и ласкав. Но е важно да не показвате слабост и да не му се подчинявате, защото той ще го възприеме като лична победа.

Стъпка 3: станете приятели. Нужно е да събудите доверието му, което не е лесно. Но приятелството не зависи от пола, така че ако успеете ще бъде голяма победа.

Стъпка 4: бъдете себе си. Дори и в началото да ви е трудно (заради обидите и подигравките му), той ще изпита уважение към искреността ви и ще може сам да установи, че жените не са еднакви.




Гласувай:
13



1. katara - https://youtu.be/ivOrKizry94 Don“t cry for me.. ;))) ла ла лаа.....
16.05.2016 16:04
За щастие светът е изграден така, че кретените в него са в пъти повече от умните хора. А тъпата жена е по-добра от тъпия мъж, от което следва…

Да, точно това, което се опитвах да докажа от самото начало: жените са много по-добри от мъжете.
цитирай
2. milady - имам само един куесчън към Черния паразит ...
16.05.2016 16:18
защо ми сваляш Постингите от Първа
тъп селски помпаджия ?
цитирай
3. milady - ако ме питате...saanki.blog.bg/profile.php
16.05.2016 16:27
и ЗА НАЙ МАЛОУМНИЯ БЛОГЕР Е ОБИДНО ТОЗИ ДА МУ ДАВА ТОН и АКЪЛ“
№ 1 от ляво на дясно ЧЪПЪ,следват €кономичния Дилър, КукуТу и Фрйи4о...
изглупели от помпане мераклии, защо се качвате на главите на Хората?
Ето я задругата на Гейската Първа дружинка ,ако ме питате..
цитирай
4. blondinkas4uk09 - :) :) :)
16.05.2016 23:33
Усмивките са за картинката в началото. Ще ти я открадна. :)
цитирай
5. saankii - разбира се ,мила ,тя е за ..блондинки;)
17.05.2016 11:30
blondinkas4uk09 написа:
Усмивките са за картинката в началото. Ще ти я открадна. :)

цитирай
6. shtaparov - Българинът по природа е женолюбец: ...
23.05.2016 22:50
Българинът по природа е женолюбец: питайте старите как ги обучаваше на времето царизма и сам ще се убедите. Възпитаните от онова време хора обичаха и уважаваха жените си,затова почти никак не се развеждаха с тях- не бе така обаче във времето на "еманципацията": след 1944 г. броят на разводите скочи меко казано драстично.
цитирай
7. katara - мн. харесах комента, но аз съм ТЯ, гусин щапаров ..по здрав!!
25.05.2016 16:08
shtaparov написа:
Българинът по природа е женолюбец: питайте старите как ги обучаваше на времето царизма и сам ще се убедите. Възпитаните от онова време хора обичаха и уважаваха жените си,затова почти никак не се развеждаха с тях- не бе така обаче във времето на "еманципацията": след 1944 г. броят на разводите скочи меко казано драстично.

цитирай
8. antifeminist - За всичко е виновен е феминизмът
10.12.2016 21:23
Женомразци е грозна дума. Когато се казват истини отнасящи се за жените и техните недостатъци. Ако изказващите се са мъже, то тях винаги ги наричат женомразци. И защо? Защото обясняват, че природно двата пола са различни, и че единият (мъжкият) е много по-силен и по-умен от другият. Това и без друго си е очевадно, но е забранено да се казва, и казващият го (ако е мъж), бива обвинен в женомразска реч, и го наричат женомразец. Мъжемразските речи не се забелязват, а са в пъти повече от антифеминистичните. Жените били равни с мъжете?!? Това и децата в детските градини не го вярват, макар там госпожите постоянно да обясняват на момченцата, че в същност са момиченца с пишки, и половете нямат значение, защото са равни. Само че, в пубертета нещата излизат от контрол. Като ги перне хормонът, момчетата веднага усещат превъзходството си над момичетата. А, феминизмът създава противоречия и предизвиква насилие над жените, което непрекъснато се увеличава. Гражданските закони не могат да премахнат физическата мощ при мъжете, за да станат слаби и равни с жените. Какво ли би станало, ако юридическата гавра на жените с мъжкия авторитет надхвърли търпимото, и мъжете масово започнат да пребиват от бой жените, за да им доказват, че не са им равни, нито равнопоставени по природа? Не че го желая, но не е невъзможно. Как ли ще реагират феминистките, които са виновни за насилиено днес на 1/3 от жените по света?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: katara
Категория: Тя и той
Прочетен: 1082225
Постинги: 468
Коментари: 2718
Гласове: 3937
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930